Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Friteerattu broileri

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Laktoositon

Neljälle

  • 1 iso broileri
  • 1 ½ dl vehnäjauhoa
  • 2 munankeltuaista
  • 2 dl korppujauhoa
  • suolaa ja valkopippuria
  • öljyä friteeraukseen

Valmistusohje

1. Paloittele broileri reisiin, koipiin, siipiin ja rintapaloihin. Vedä nahka pois palasista.

2. Sekoita jauhoihin suola ja pippuri muovipussissa. Laita muutama broilerinpala kerrallaan muovipussiin ja ravista, niin että palat jauhottuvat kauttaaltaan. Kasta jokainen pala sitten vatkattuihin munankeltuaisiin ja lopuksi korppujauhoihin.

3. Kaada öljy pannuun ja kuumenna varovasti. Laita kanapalat pannuun, kun öljy on kuumaa, alenna lämpöä ja anna palasten ruskistua vähitellen. Käännä ne kerran. Riippuen palasten koosta ne friteerautuvat 5-8 minuutissa.

Lisää aiheesta:

Friteerattua broileria friteeratulla persiljapedilläWieninleikeFriteerattu broileriUunissa paistettu broileriLuumusilavoitu sianniskaCajun Chicken Wings
BroileriLaktoositonPääruoatKanaruoka

Et tarvitse rasvassa keittämiseen eli friteeraamiseen rasvakeitintä, se onnistuu hyvin korkeareunaisessa paistinpannussa tai myös padassa. Kaada pannuun öljyä noin 3 sentin korkeudelta ja kuumenna. Pidä kansi kädenulottuvilla, jotta voit tukahduttaa mahdollisen rasvapalon.

Tuoreimmat aiheesta

Broileri
  • 04.05.202010:22
    Kaappaus keittiössä -reseptit

    Broileripyörykät – Kari Aihisen helppo resepti

  • 09.04.202010:53
    Uunibroileri

    Pirikanaa Hans Välimäen tapaan eli piri-piri -broileria

  • 31.03.202010:56
    Aasialainen ruoka

    Helppo cashew-kanakastike

  • 12.03.202012:19
    Uunibroileri

    Maitokana Jamie Oliverin tapaan – "Kaikkien aikojen paras kanaresepti"

  • 10.02.202012:26
    Kanapasta

    Katin salmiakkikanapasta – helppo broileriruoka, joka ei jätä ketään kylmäksi