1. Kuori perunat ja leikkaa ne sentin paksuisiksi ja 4-5 sentin pituisiksi sauvoiksi. Laita ne kylmään veteen. Valuta perunat hyvin ennen friteerausta ja kuivaa ne talouspaperilla tai puhtaalla keittiöpyyhkeellä.
2. Kuumenna öljy 170-asteiseksi. Friteeraa eli keitä perunasauvat pienehköissä erissä öljyssä. Niiden pitää saada vain aivan vaalea, kellertävä väri. Ota perunat öljystä reikäkauhalla ja valuta talouspaperilla.
3. Frityyritaikina: Sekoita jauho ja suola. Vatkaa muna kupissa ja valuta se jauhoihin sekoittaen. Lisää sitten maito vähän kerrallaan, sekoita sileäksi, melko juoksevaksi taikinaksi. Upota kalapalat taikinaan ja friteeraa niitä muutama kerrallaan noin viisi minuuttia, eli kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita. Valuta kalapalat talouspaperilla.
