Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Firenzeläinen pihvi punasikurin kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Hyvälle lihanpalalle ei oikeastaan tarvitse tehdä mitään sen kummallisempaa. Liha vain laitetaan grilliin ja annetaan kimpaleen puhua puolestaan.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

4 hengelle

  • 4 x 340g naudanleikettä
  • suolaa ja pippuria maustamiseen
  • 2 punasikuria neljään osaan jaettuna
  • 1/4 kuppia balsamiviinietikkaa
  • 1/4 kuppia neitsytoliiviöljyä pirskottamiseen
  • suolaa ja pippuria maustamiseen

Valmistusohje

Punasikuri on myös hyvää grillattuna, mutta vielä parempaa se on mehukkaan lihanpalan seurassa.

- Aseta lihat todella kuumaan grilliin ja paista noin 4 1/2 minuuttia per puoli. Aika riippuu siitä, minkälaisena pihvin haluaa. Raakana, puoliraakana, kypsänä, puolikypsänä, kokokypsänä, melkein kypsänä ... Ole tarkkana, että käännät lihaa per kimpale vain kerran.

- Ota pihvit grillistä ja mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile välittömästi!

- Mausta punasikuri balsamiviinietikalla, suolalla ja pippurilla.

- Aseta punasikuri grillille ja paista muutama minuutti molemmin puolin. Pirskota päälle oliiviöljyä ja tarjoile kuumana.

Lisää aiheesta:

Pihvi yrttivoin kera ja hasselbackanperunatSisäfileepihvejäTonyn pihviliharullatHäränlihaa punaviinissäMakkaraa con cima di rapaGrillivartaat porsaanfileestä
NaudanlihapihviKananmunatonGluteenitonLaktoositonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Naudanlihapihvi
  • 24.04.202008:55
    Kaappaus keittiössä -reseptit

    Pihvin paistaminen – näin paistat täydellisen naudan sisäfileepihvin Kari Aihisen opeilla

  • 27.01.202012:40
    Wieninleike

    Wieninleike – Kari Aihisen helppo resepti vastustamattomaan klassikkoruokaan

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Sipulipihvit

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Punasipulipihvi

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Suutarinlaatikko