Firenzeläinen pihvi punasikurin kera

Hyvälle lihanpalalle ei oikeastaan tarvitse tehdä mitään sen kummallisempaa. Liha vain laitetaan grilliin ja annetaan kimpaleen puhua puolestaan.

4 hengelle

  • 4 x 340g naudanleikettä
  • suolaa ja pippuria maustamiseen
  • 2 punasikuria neljään osaan jaettuna
  • 1/4 kuppia balsamiviinietikkaa
  • 1/4 kuppia neitsytoliiviöljyä pirskottamiseen
  • suolaa ja pippuria maustamiseen

Valmistusohje

Punasikuri on myös hyvää grillattuna, mutta vielä parempaa se on mehukkaan lihanpalan seurassa.

- Aseta lihat todella kuumaan grilliin ja paista noin 4 1/2 minuuttia per puoli. Aika riippuu siitä, minkälaisena pihvin haluaa. Raakana, puoliraakana, kypsänä, puolikypsänä, kokokypsänä, melkein kypsänä ... Ole tarkkana, että käännät lihaa per kimpale vain kerran.

- Ota pihvit grillistä ja mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile välittömästi!

- Mausta punasikuri balsamiviinietikalla, suolalla ja pippurilla.

- Aseta punasikuri grillille ja paista muutama minuutti molemmin puolin. Pirskota päälle oliiviöljyä ja tarjoile kuumana.

Parhaat ruokaohjelmat