Mainos

Emmi-Liia Sjöholmin Viljaton kattaus -kirjan reseptillä valmistettu Feta-shakshouka sopii vaikkapa aamupalaksi.

yhdelle

1/2 pieni sipuli

1 rkl oliiviöljyä

1 dl tomaattimurskaa

1 tl hunajaa

1tl paprikajauhetta

1 valkosipulin kynsi

ripaus suolaa

ripaus mustapippuria

1 kananmuna

100 g fetaa''

tuoretta minttua

Valmistusohje

Hienonna sipuli ja kuullota sitä oliiviöljyssä pienessä valurautapannussa. Kaada joukkoon tomaattimurska ja mausteet ja anna hautua hetki. Riko päälle kananmuna ja murenna feta. Siirrä pannu 225-asteiseen uuniin. Paista, kunnes valkuainen on hyytynyt eli noin 10 minuuttia. Hienonna päälle tuoretta minttua.

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja