Feta-shakshouka
Julkaistu
Emmi-Liia Sjöholmin Viljaton kattaus -kirjan reseptillä valmistettu Feta-shakshouka sopii vaikkapa aamupalaksi.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- yhdelle
- 1/2 pieni sipuli
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 dl tomaattimurskaa
- 1 tl hunajaa
- 1tl paprikajauhetta
- 1 valkosipulin kynsi
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- 1 kananmuna
- 100 g fetaa''
- tuoretta minttua
Valmistusohje
Hienonna sipuli ja kuullota sitä oliiviöljyssä pienessä valurautapannussa. Kaada joukkoon tomaattimurska ja mausteet ja anna hautua hetki. Riko päälle kananmuna ja murenna feta. Siirrä pannu 225-asteiseen uuniin. Paista, kunnes valkuainen on hyytynyt eli noin 10 minuuttia. Hienonna päälle tuoretta minttua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Harri Syrjäsen vodkapasta