Mainos
Mainos

Tässä reseptissä paprikat saavat jännittävän täytteen polentasta eli maissipuurosta sekä kasviksista. Kun tuplaat määrät, saat upean noutopöytäruoan. Polentan sijaan voi käyttää vaikkapa mannapuuroa.

4 annosta

  • 6 dl kasvislientä
  • ½ dl kermaa
  • 2 dl polentaryynejä
  • suolaa ja pippuria
  • 400 g fetajuustoa
  • 1 purjo
  • 4 paprikaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kiehauta lihaliemi kerman kanssa. Sekoita joukkoon polentaryynit. Sekoita koko ajan, jottei kokkareita pääse syntymään. Alenna lämpötilaa ja keitä paksuksi puuroksi. Puhdista, huuhdo ja suikaloi purjo. Sekoita purjosuikaleet sekä fetajuusto polentan joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Huuhtele paprikat, puolita ja poista siemenet. Kuumenna vettä kattilassa ja käytä paprikapuolikkaita kiehuvassa vedessä. Huuhdo ne sitten kylmällä vedellä. Täytä paprikat polentatäytteellä.

3. Kypsennä paprikoita uunissa noin 20 minuuttia.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.