Farfallea savulohen ja sitruunakastikkeen kera
Koristele eksoottinen lohipasta ruohosipulilla ja persiljalla.
Ainesosat
- 4 annosta
- 200 g savulohta
- 500 g farfallepastaa
- 150 g ricottajuustoa
- 6 rkl Limmi-sitruunamehua
- 1 dl ruokakermaa
- vajaa kourallinen persiljaa
- pieni puntti ruohosipulia
- 20 g voita
- suolaa ja mustapippuria maun mukaan
Valmistusohje
Reseptin tarjoaa:
Sekoita pehmennyt voi, ricottajuusto ja kerma sekä sitruunamehu tasaiseksi tahnaksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Keitä pasta runsaassa suolatussa vedessä kypsäksi.
Pastan kiehuessa, leikkaa lohi siivuiksi sekä silppua ruohosipuli ja persilja. Valuta pasta ja käytä pieni osa keitinvedestä ohentamaan kastiketta.
Lisää kastike pastan sekaan ja koristele lohisuikaleilla, ruohosipulilla ja persiljalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti