Espanjalaiset tonnikalatapakset

Maalaisleipää ja herkullista tonnikalatahnaa! Kokeile Saran sopivat tulisia tonnikalatapaksia.

Ainekset

  • 2 purkkia tonnikalaa öljyssä
  • 4 rkl majoneesia
  • 2 rkl chilikastiketta
  • 3 rkl punasipulia, silputtuna
  • 2 rkl minikapriksia
  • mustapippuria
  • suolaa
  • 40 g chorizomakkaraa, ohuiksi suikaleiksi leikattuna
  • 4 viipaletta maalaisleipää
  • oliiviöljyä
  • 2 kpl valkosipulinkynttä

Valmistusohje

Laita tonnikala, majoneesi, chilikastike, punasipuli ja kaprikset kulhoon. Sekoita massa tasaiseksi ja mausta hieman suolalla ja pippurilla.

Ruskista leipäviipaleita tilkassa oliiviöljyä paistinpannulla. Hiero leipäviipaleita halkaistulla valkosipulin kynnellä, jotta ne saavat hieman valkosipulin makua.

Lisää tonnikalatäytettä leipäpalojen päälle ja koristele leivät suikaloidulla chorizomakkaralla.

Reseptit: Sara la Fountain

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja