Espanjalaiset tonnikalatapakset
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5673040/landscape16_9/515/290/e33f9540ecf8dd4507c1394dd976fffc/gl/tonniakalatapas-7805.jpg)
Maalaisleipää ja herkullista tonnikalatahnaa! Kokeile Saran sopivat tulisia tonnikalatapaksia.
- Ruokavalio: Laktoositon
Ainekset
- 2 purkkia tonnikalaa öljyssä
- 4 rkl majoneesia
- 2 rkl chilikastiketta
- 3 rkl punasipulia, silputtuna
- 2 rkl minikapriksia
- mustapippuria
- suolaa
- 40 g chorizomakkaraa, ohuiksi suikaleiksi leikattuna
- 4 viipaletta maalaisleipää
- oliiviöljyä
- 2 kpl valkosipulinkynttä
Valmistusohje
Laita tonnikala, majoneesi, chilikastike, punasipuli ja kaprikset kulhoon. Sekoita massa tasaiseksi ja mausta hieman suolalla ja pippurilla.
Ruskista leipäviipaleita tilkassa oliiviöljyä paistinpannulla. Hiero leipäviipaleita halkaistulla valkosipulin kynnellä, jotta ne saavat hieman valkosipulin makua.
Lisää tonnikalatäytettä leipäpalojen päälle ja koristele leivät suikaloidulla chorizomakkaralla.
Reseptit: Sara la Fountain
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka