Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Erilaisia suklaakonvehteja

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Krista Niinharju näyttää, miten valmistat ihania suklaakonvehteja. Kukin ohje on tusinalle pienelle konvehdille.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka

Ainekset

  • 100 g taloussuklaata
  • 1 tl appelsiinin kuoriraastetta
  • 2 rkl kookoshiutaleita

Valkosuklaa-pistaasikonvehdit

  • 100 g valkosuklaata
  • 25 g paahdettuja ja suolattuja pistaasipähkinöitä

Mustikka-kardemumma-konvehdit

  • 50 g tummaa suklaata
  • 50 g valkosuklaata
  • 0,5 tl kardemummaa
  • 1 rkl kuivattuja mustikoita (Biokia) hienonnettuna

Valmistusohje

Paloittele suklaa kattilaan. Sulata hyvin miedolla lämmöllä. Varo, ettei vettä tai vesihöyryä pääse joukkoon. Pese ja raasta appelsiinin kuoriraaste joukkoon, lisää myös kookoshiutaleet ja sekoita. Kaada muotteihin ja pakasta neljä tuntia. Kumoa konvehdit muoteista kopauttamalla.

Valkosuklaa-pistaasikonvehdit: Paloittele suklaa kattilaan. Sulata hyvin miedolla lämmöllä. Varo, ettei vettä tai vesihöyryä pääse joukkoon. Kuori ja hienonna pistaasit joukkoon. Sekoita. Kaada muotteihin ja pakasta neljä tuntia. Kumoa konvehdit muoteista kopauttamalla.

Mustikka-kardemumma -konvehdit: Paloittele suklaat kattilaan. Sulata hyvin miedolla lämmöllä. Varo, ettei vettä tai vesihöyryä pääse joukkoon. Lisää kardemumma ja kuivatut mustikat ja sekoita. Kaada muotteihin ja pakasta neljä tuntia. Kumoa konvehdit muoteista kopauttamalla.

Lisää aiheesta:

Koko Suomi leipoo: Iida ja Liisa: Iidan helpot fudget kahdella tapaaKoko Suomi leipoo: Lauran VegaanitiramisuKoko Suomi leipoo: Riitan herukkakonvehditKirsikka-suklaatorttu valkosuklaarahkallaChili-suklaa cupcakes kinuskilla ja sormisuolallaKinder cupcakes – suussa sulavat Kinderkuppikakut
SuklaakonvehditMakeisetValkosuklaaKananmunatonGluteenitonJouluYstävänpäiväKasvisruokaVideoreseptitJälkiruoatMakeat leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Suklaakonvehdit
  • 04.12.202012:55
    Pikkujoulut

    Itse tehty After Eight -suklaa: Helppo ja nopea resepti

  • 18.02.201300:00
    Makeiset

    Karppaajan suklaakonvehdit

  • 14.10.201513:33
    Makeiset

    Jaakko Halmetojan raakasuklaa

  • 27.01.201407:58
    Makuja

    Kahvisuklaatryffelit

  • 19.12.201313:42
    Kananmunaton

    Marianne-valkosuklaatryffelit