Mainos
Mainos

Krista Niinharju näyttää, miten valmistat ihania suklaakonvehteja. Kukin ohje on tusinalle pienelle konvehdille.

Ainekset

  • 100 g taloussuklaata
  • 1 tl appelsiinin kuoriraastetta
  • 2 rkl kookoshiutaleita

Valkosuklaa-pistaasikonvehdit

  • 100 g valkosuklaata
  • 25 g paahdettuja ja suolattuja pistaasipähkinöitä

Mustikka-kardemumma-konvehdit

  • 50 g tummaa suklaata
  • 50 g valkosuklaata
  • 0,5 tl kardemummaa
  • 1 rkl kuivattuja mustikoita (Biokia) hienonnettuna

Valmistusohje

Paloittele suklaa kattilaan. Sulata hyvin miedolla lämmöllä. Varo, ettei vettä tai vesihöyryä pääse joukkoon. Pese ja raasta appelsiinin kuoriraaste joukkoon, lisää myös kookoshiutaleet ja sekoita. Kaada muotteihin ja pakasta neljä tuntia. Kumoa konvehdit muoteista kopauttamalla.

Valkosuklaa-pistaasikonvehdit: Paloittele suklaa kattilaan. Sulata hyvin miedolla lämmöllä. Varo, ettei vettä tai vesihöyryä pääse joukkoon. Kuori ja hienonna pistaasit joukkoon. Sekoita. Kaada muotteihin ja pakasta neljä tuntia. Kumoa konvehdit muoteista kopauttamalla.

Mustikka-kardemumma -konvehdit: Paloittele suklaat kattilaan. Sulata hyvin miedolla lämmöllä. Varo, ettei vettä tai vesihöyryä pääse joukkoon. Lisää kardemumma ja kuivatut mustikat ja sekoita. Kaada muotteihin ja pakasta neljä tuntia. Kumoa konvehdit muoteista kopauttamalla.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.