Elegantit lohiruusukkeet

Nämä ovat hyvin tyylikkäitä alkupalatoasteja, joihin voit vaihdella graavattua lohta ja muikunmätiä.

Neljälle

  • 4 viipaletta vaaleaa vuokaleipää
  • 4 viipaletta kylmäsavulohta
  • 1 prk mustaa rasvakalanmätiä
  • 1 sitruuna
  • tilliä
  • salaattia
  • voita

Valmistusohje

1. Paahda leivät kevyesti ja ota niistä muotilla pyörylät. Voitele leivät ja laita ne salaatinlehdillä peitetylle vadille.

2. Kiepauta jokainen lohiviipale ruusukkeeksi ja laita leipäpyörylöille.

3. Täytä lohiruusukkeiden keskusta mädillä ja koristele sitruunalla ja tillillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!