Dijon-perunamuusi

Perinteiseen perunamuusiin saa vaihtelua maustamalla. Makuja-kokki Henri Alén piristää sveitsinleikkeen kanssa tarjoiltavaa perunamuusia Dijon-sinapilla.

Ainekset

  • 500 g kuorittuja perunoita
  • 50 g voita
  • n. 2 dl lämmintä maitoa
  • 1 rkl Dijon-sinappia
  • suolaa ja valkopippuria

Valmistusohje

Keitä perunat suolatussa vedessä. Valuta kypsät perunat ja lisää joukkoon maito ja voi sekä sinappi. Murskaa perunasurvimella tasaiseksi muusiksi. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Tarjoile sveitsinleikkeen kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!