Mainos
Mainos

Perinteiseen perunamuusiin saa vaihtelua maustamalla. Makuja-kokki Henri Alén piristää sveitsinleikkeen kanssa tarjoiltavaa perunamuusia Dijon-sinapilla.

Ainekset

  • 500 g kuorittuja perunoita
  • 50 g voita
  • n. 2 dl lämmintä maitoa
  • 1 rkl Dijon-sinappia
  • suolaa ja valkopippuria

Valmistusohje

Keitä perunat suolatussa vedessä. Valuta kypsät perunat ja lisää joukkoon maito ja voi sekä sinappi. Murskaa perunasurvimella tasaiseksi muusiksi. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Tarjoile sveitsinleikkeen kera.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.