Currysillilaatikko
Currysilli on suosittua – kokeile siitä uutta versiota. Mausta silli paistetun sipulin ja curryn kanssa. Omena antaa hauskaa makutaittoa.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 4 keltasipulia, viipaleina
- 2 tl currya
- 2 omenaa, karkeasti raastettuna
- 1 prk valutettuja sillifileitä
- n. 1 dl kermaa
- korppujauhoja
- margariinia
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Paista sipulit pehmeäksi voissa pannussa. Mausta currylla ja sekoita.
2. Kääntele mukaan omenaraaste, kaada uunivuokaan.
3. Asettele päälle sillifileet ja kaada päälle kermaa. Sihtaa päälle korppujauhoja ja laita päälle margariininokareita. Gratinoi uunissa 10-15 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti