Mainos
Mainos

Currykatkaravuilla täytetyt leivät

Rapeakuorinen leipä tulisen katkaraputäytteen kera maistuu alkupalana, lounaana tai iltaherkkuna. Tämänkaltaiset rouskuteltavat annosleivät syntyvät paitsi sämpylöistä, myös pikkupatongeista, tai patonginpuolikkaista, ciapattaleivistä tai vaikkapa croissanteista.

Neljälle

  • 500 g kuorellisia katkarapuja
  • 1 punainen paprika
  • 4 salaatinlehteä

Currykastike

  • 2 tl currya
  • 2 tl voita
  • 2 dl ranskankermaa
  • suolaa ja valkopippuria

Valmistusohje

1. Kuullota currya voissa ja jäähdytä. Pane sitten kylmään, niin että currysta tulee aivan kylmää ja sekoita sitten ranskankermaan, suolaa ja pippuroi. Pane viileään.

2. Kuori katkaravut. Halkaise paprika, poista siemenet ja leikkaa kuutioiksi. Huuhdo salaatit.

3. Leikkaa sämpylöistä kansi ja laita pohjaosalle salaatinlehti. Jaa katkaravut ja paprikakuutiot niiden päälle ja lusikoi currykastiketta kaiken ylle. Nosta leivän kansi paikoilleen ja tarjoa heti.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.