Crudité vihreällä kastikkeella

Raakaraastetut vihannekset yrttikastikkeella voit tarjoilla alkuruokana, tai lisukkeena lihalle tai kalalle.

1 satsiin

  • porkkanoita, raasteena
  • retiisejä tai retikkaa, raasteena
  • nauriita, raasteena
  • juuriselleriä, raasteena
  • omenaa, raasteena
  • yrttejä

Kastike

  • majoneesia
  • ranskankermaa
  • dijonsinappia
  • hienonnettua tilliä
  • hienonnettua persiljaa
  • hienonnettua rakuunaa
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Raasta kaikki vihannekset sekä omena. Asettele vadille yrttien kera.

2. Sekoita 1/3 majoneesia ja 2/3 ranskankermaa, vaaleaa dijonsinappia, suolaa ja mustapippuria. Kääntele mukaan hienonnettua tilliä, persiljaa ja rakuunaa. Tarjoile kastike erillisestä kulhosta.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.