Crudité vihreällä kastikkeella
Raakaraastetut vihannekset yrttikastikkeella voit tarjoilla alkuruokana, tai lisukkeena lihalle tai kalalle.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
1 satsiin
- porkkanoita, raasteena
- retiisejä tai retikkaa, raasteena
- nauriita, raasteena
- juuriselleriä, raasteena
- omenaa, raasteena
- yrttejä
Kastike
- majoneesia
- ranskankermaa
- dijonsinappia
- hienonnettua tilliä
- hienonnettua persiljaa
- hienonnettua rakuunaa
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Raasta kaikki vihannekset sekä omena. Asettele vadille yrttien kera.
2. Sekoita 1/3 majoneesia ja 2/3 ranskankermaa, vaaleaa dijonsinappia, suolaa ja mustapippuria. Kääntele mukaan hienonnettua tilliä, persiljaa ja rakuunaa. Tarjoile kastike erillisestä kulhosta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti