1. Kuumenna uuni 100 asteeseen. Sekoita kerma ja maito kattilassa. Halkaise ja raaputa siemenet vaniljatangosta ja laita sekä tanko että siemenet kermamaitoon, kiehauta. Nosta vaniljatanko keitoksesta. Sekoita keskenään munankeltuaiset ja 3/4 dl sokeria ja sekoita sitten lämmin kermamaito munaseokseen. Kaada seos annosvuokiin.
2. Aseta vuoat vesihauteeseen uuniin. Valmistumisaika riippuu mm. vuokien muodosta ja vaihtelee 45-60 minuuttiin. Ravista varovasti vuokia ja tarkista, ovatko vanukkaat hyytyneet. Laita valmiit vanukkaat vuokineen jääkaappiin 30-40 minuutiksi, kunnes ne ovat täysin jäähtyneet.
3. Sekoita ½ dl sokeria ja limetinkuoriraaste ja pyöritä koneella muutama minuutti, niin että seoksesta tulee vihreää murua. Puhdista marjat ja leikkaa mansikat lohkoiksi. Sekoita marjat limettisokerin kanssa.
