Levitä taikinalevyt leivinpaperin päälle uunipellille, anna sulaa noin 10 minuuttia. Voitele pinnat munalla ja ripottele päälle heti kurpitsansiemeniä. Leikkaa kohmeiset taikinalevyt terävällä veitsellä ruudukoksi (jokainen levy 2 x 4), tai ota sydämenmuotoisilla piparimuoteilla kohmeisesta taikinalevystä sydämiä. Saat yhdestä levystä aina 8 kpl cocktailpaloja. Paista palat 225-asteisen uunin keskitasolla noin 8 minuuttia kauniin värisiksi. Anna jäähtyä ennen täyttämistä.
Puhdista ja hienonna sipuli. Kuori ja paloittele parsa noin 2 cm:n paloiksi. Säästä nuppuosat, noin 3 cm:n pääpalat, ja halkaise ne neljäksi ohueksi koristesuikaleeksi. Paista palat ilman nuppuosia pehmeäksi voissa pannulla (n. 5 min). Mausta suolalla, pippurilla ja timjamilla. Lisää kerma, anna kiehahtaa nopeasti. Kaada seos kannuun ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi paksuksi mousseksi. Anna jäähtyä.
