Mainos
Mainos

Tämä on varsinainen ravintolaklassikko. Tarjoile lounaana tai yöpalana. Huomaa, että ohje on yhdelle.

1 annos

  • 4 viipaletta pekonia
  • 1 grillattu broilerinfilee
  • ½ sipuli
  • 4 tomaattiviipaletta
  • 3 viipaletta vaaleaa leipää
  • 4 rkl majoneesia
  • 4 salaatinlehteä
  • suolakurkkua

Valmistusohje

1. Kuori ja viipaloi sipuli, viipaloi tomaatti ja broilerifilee. Paista pekoni rapeaksi ja valuta liika rasva pois talouspaperin päällä.

2. Paahda leivät. Levitä majoneesia yhdelle leipäviipaleelle, aseta se pikkulautaselle ja levitä leivällä puolet sipulista ja tomaatista. Aseta päälle kaksi broileriviipaletta ja kaksi pekonipalaa.

3. Levitä majoneesia seuraavan leipäviipaleen molemmille puolille ja paina se täytteen päälle. Lisää vielä loppu broileri, pekoni, sipuli ja tomaatti. Aseta ylimmäksi salaatinlehdet, levitä majoneesia viimeiselle leiväälle ja paina se päällimmäiseksi.

4. Leikkaa voileipä kulmittain kahtia. Tarjoile lisänä suolakurkkua.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.