Ciabattaleivät raikkaalla raejuustohöysteellä
Tämä on yksi yksinkertaisimmista ja parhaista pikkuaterioista, joita voit tarjota. Näin täytetyt leivät sopivat aamiaisellekin, mutta yhtä hyvin lounaaksi, välipalaksi tai iltateelle.
- Ruokavalio: Kevyt, Kasvisruoka
Neljälle
- 4 pientä ciabattaleipää
- 500 g raejuustoa
- 8 pientä tomaattia
- oliiviöljyä
- suolaa ja rouhittua mustapippuria
- rucolaa
Valmistusohje
1. Puolita tomaatit, penslaa ne oliiviöljyllä ja grillaa niitä 2 minuuttia. Sirottele päälle suolaa ja rouhittua mustapippuria.
2. Halkaise leivät ja täytä ne raejuustolla, lado tomaatit päälle ja koristele rucolanlehdillä. Tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut