Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Buffalo wings ja homejuustokastike

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

Neljälle

  • 600 g broilerinsiipiä
  • 1 rkl suolaa
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 2 sellerinvartta

Chiliviinietikkakastike

  • 2 punaista chiliä
  • 2 punaista paprikaa
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • ½ dl sherryviinietikkaa
  • 1 rkl korianterinsiemeniä
  • 1 rkl paprikajauhetta
  • (tabascoa)

Sinihomejuustodippi

  • 100 g sinihomejuustoa
  • 200 g Philadelphia-juustoa
  • 1 dl maitoa
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Sinihomejuustodippi: Sekoita (käsin tai koneella) juustot ja maito sileäksi kastikkeeksi, mausta suolalla ja pippurilla ja pane viileään tarjoiluun asti.

2. Kuumenna uuni 180 asteeseen. Katkaise broilerinsiipien kärjet. Laita siivet kulhoon ja sekoita suolaa joukkoon. Anna olla huoneenlämmössä noin 30 minuuttia.

3. Chiliviinietikkakastike: Halkaise chilit ja paprikat, poista siemenet. Laita ne uunivuokaan öljyn kera ja paista 12 minuuttia. Jäähdytä ja soseuta mikserillä. Sekoita chili-paprikasoseeseen viinietikka, korianterinsiemenet ja paprikajauhe, miksaa edelleen sileäksi kastikkeeksi ja siivilöi se. Jos haluat kastikkeesta tulisempaa, lisää mahdollisesti muutama tippa tabascoa.

Tämä resepti paljastaa klassisten amerikkalaisten barsnacks-broilerinsiipien salaisuuden. Siipien tulee olla tulisia ja viinietikanhappamia ja ne tarjotaan sinihomejuustodipin ja sellerinvarsien kanssa.

4. Nosta uunin lämpö 250 asteeseen. Siirrä broilerinsiivet uunipellille, tiputtele päälle öljyä ja paista uunissa 12-15 minuuttia. Nostele kuumat siivet chilikastikkeeseen ja anna vetäytyä 10 minuuttia. Nosta siivet liemestä, pane ne uudestaan uunipellille ja lämmitä unissa vielä 3 minuuttia. Leikkaa sellerinvarret tikuiksi. Tarjoile siivet homejuustodipin ja selleritikkujen kanssa.

Lisää aiheesta:

Thai-maustettu kanapataBroileri-pot-au-feu krutonkien keraBroileriwokki bambunversojen ja maapähkinöiden keraPollo Don CorleoneTomaatti-oliivi-kanafileet ja linssimuhennosValkosipulibroileri kantarellien kera
BroilerinsiivetDippikastikeKananmunatonGluteenitonGoGreenPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Broilerinsiivet
  • 18.02.201300:00
    Laktoositon

    Friteeratut kalkkunansiivet

  • 18.02.201300:00
    Dippikastike

    Buffalo wings ja homejuustokastike

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Buffalo chicken wings

  • 18.02.201300:00
    Laktoositon

    Cajun Chicken Wings

  • 18.02.201300:00
    Keventäjät

    Paahdettuja broilerinnuijia