Broilerivartaat
Tarjoile mehukkaat broilerivartaat yhdessä vaikkapa maustetun riisin kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
3-4 annosta
- 400 g broilerin fileetä
Marinadi
- 125 g (1 1/4 dl) Alpro® soya maustamatonta jogurtin kaltaista luomusoijavalmistetta
- 1 pieni (puna)sipuli
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 pieni chili tai 1/2 tl chilijauhetta
- 1 sitruunan mehu
- 1 tl kurkumaa
- 2 tl inkivääriraastetta
- 1 tl curryjauhetta
- 2 rkl soijakastiketta
Valmistusohje
1. Paloittele broilerin fileet 6 osaan.
2. Valmista marinadi. Kuori ja silppua sipulit. Hienonna chili ja purista sitruunasta mehu. Sekoita ainekset ja lisää maustamaton luomusoijavalmiste ja fileepalat.
3. Marinoi fileitä vähintään pari tuntia jääkaapissa.
4. Pujota fileesuikaleet vedessä liotettuihin puutikkuihin ja grillaa tai paista pannulla kypsiksi.
* Broilerin fileet voi marinoida myös kokonaisina ja suurustaa marinadin maissitärkkelyksellä (2-3 rkl) kastikkeeksi. Lisää Alpro® soya maustamatonta soijajuomaa tarpeen mukaan.
(MTV3)
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan