Broilerinpuolikas foliopaketissa
Täydellinen päivällinen yksinsyöjälle. Broileri valmistuu itsekseen uunissa sillä aikaa, kun teet jotakin muuta.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton
Yhdelle
- ½ broileri
- 1 limetti
- 1 rkl voita
- 2 tl tuoretta inkivääriraastetta
- suolaa ja valkopippuria
- 2 tl juoksevaa hunajaa
Lisäksi
- alumiinifolioarkki
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Levitä folioarkki uunivuokaan. Paloittele broilerinpuolikas ja laita arkin päälle.
2. Raasta inkivääri, pese limetti ja raasta kuori. Ripottele inkivääri ja limetinkuori lihapaloille ja purista limetin mehu päälle. Tipauta joukkoon myös voinokare ja mausta reilusti suolalla ja pippurilla. Taittele folio tiiviiksi paketiksi.
3. Paista broileripakettia uunissa 40 minuuttia. Tarkista kypsyys pistämällä paksuimpaan kohtaan, lihamehun tulee olla kirkasta, ei rosaan vivahtavaa. Avaa paketti ja rinkuloi päälle vähän hunajaa, tarjoile itsellesi mielilisukkeiden kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti