Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Broilerinkoipia soijamarinadissa kaalisalaatin kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon

Neljälle

  • 8 broilerinkoipea

Soijamarinadi

  • 1 tl kiinalaista soijaa
  • muutama tippa tabascoa
  • ½ tl puristettua sitruunamehua
  • 2 tl seesamiöljyä

Kaalisalaatti

  • 1 pieni punakaalinpää, n. 750 g
  • 1 dl (rapsi)öljyä
  • 1 rkl etikkaa
  • ½ dl raastettua, tuoretta inkivääriä
  • 1 rkl vettä
  • 1 rkl suolaa
  • 1 maustemitta mustapippuria

Valmistusohje

1. Sekoita marinadi ja laita se muovipussiin broilerinkoipien kanssa. Marinoi vähintään 30 minuuttia.

2. Paista koipia uunissa 225 asteessa n. 30 minuuttia.

3. Tarjoile ylimääräisen, hetken keitetyn marinadin kera.

4. Suikaloi kaali hienosti. Laita suikaleet kattilaan, jossa on kiehuvaa vettä. Anna veden kuumeta jälleen kiehuvaksi, keitä 1 minuutti. Kaada vesi siivilän läpi ja huuhtele kaali kylmällä vedellä. Valuta hyvin.

5. Sekoita öljy, etikka, vesi, suola ja pippuri. Kaada kastike kaalin päälle ja sekoita hyvin. Laita kaali rasiaan, jossa on tiivis kansi, ja lepäämään jääkaappiin.

Tarjoile broilerinkoivet osana seisovaa pöytää tai omana ruokanaan yhdessä maukkaan kaalisalaatin ja riisin kera. Koristele mielellään riisi kuten kuvassa tuoreella, raastetulla inkiväärillä ja purjosuikaleilla.

Lisää aiheesta:

Mausteinen broilericurryVanhanajan hapanpaistiPerinteinen hapanpaistiMarinoitua porsaanfileetä kesävihanneksinIsoäidin marinoitu naudanpaistiKaalia intialaisittain
BroilerinkoivetKananmunatonLaktoositonPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Broilerinkoivet
  • 06.04.202313:55
    Nopeat ja helpot

    Saudikana – helppo ja edullinen uunibroileri!

  • 14.03.202209:20
    Kanapata

    Hedelmäinen kanapata eli Natalia Salmelan "kananaspata"

  • 12.01.202110:43
    Kanapata

    Helppo kanaviillokki – nopea valmistaa, taatusti maistuvaa

  • 17.01.202012:47
    Kanapata

    Lyonin kana – etikkakana on niin koukuttavaa, että et voi lopettaa syömistä

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Appelsiinihunajaiset kanankoivet