Broilerin sisäfileetä, siitakesieniä ja kasviksia
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5665066/landscape16_9/515/290/7b57e404b0cbfa055f8e963162a8aaeb/fW/14082013-11633.jpg)
Keskiviikko 14.8.2013.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 480 g broilerin sisäfileetä
- 1 kesäkurpitsa
- 1 nippu retiisiä
- 1 tammenlehtisalaattia
- 1 retikka
- 1 rs kirsikkatomaatteja
- 100 g siitakesieniä
- 2 rkl tummaa balsamicoa
- 2 rkl oliiviöljyä
- 3 rkl suolaista voita
- suolaa, pippuria ja timjamia
Valmistusohje
Leikkaa retiisi ja retikka ohuiksi kiekoiksi ja mausta oliiviöljyllä sekä suolalla. Pese ja revi salaatti. Leikkaa tomaatit halki ja mausta suolalla ja pippurilla. Kuivaa tomaatit 180-asteisessa uunissa 8 minuuttia. Leikkaa kesäkurpitsasta ohuita nauhoja ja kääri rullalle. Paista broilerin sisäfilee kuumalla paistinpannulla kullanruskeaksi. Lisää pannulle siitakesienet, kolme ruokalusikallista voita ja timjamin oksia. Lusikoi vaahtoavaa voita sisäfileiden sekä sienten päälle. Siirrä sisäfileet pois pannulta ja mausta suolalla. Kokoa annos ja mausta balsamicolla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka