Broilerijauhelihapihvit
Broilerista tehty jauheliha on erittäin maukasta. Jauha lisä myllyssä tai tehosekoittimessa. Tarjoile suosikkilisukkeesi kanssa: perun, riisi ja pasta sopivat kaikki hyvin. Lisänä maistuu tomaatti-, sieni- tai bearnaisekastike - päätä itse, minkä tyylisen aterian haluat.
- Ruokavalio: Gluteeniton
4 annosta
- 400 g luutonta broilerinlihaa
- 1 kananmuna
- 3 rkl kermaa
- 1 tl kuivattua rakuunaa
- suolaa ja pippuria
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Leikkaa liha pienemmiksi paloiksi ja pane ne, suola, rakuuna ja hieman vastajauhettua pippuria tehosekoittimeen. Jauha lihaa muutama sekunti kerrallaan.
2. Lisää kananmuna ja kerma ja sekoita tahnaksi. Muotoile vedellä kostutetuin käsin taikinasta pihvejä.
3. Paista pihvejä molemmin puolin voissa, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin ja ovat läpikypsiä. Nosta lämpimille lautasille.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Harri Syrjäsen vodkapasta