Broilerijauhelihapihvit
Broilerista tehty jauheliha on erittäin maukasta. Jauha lisä myllyssä tai tehosekoittimessa. Tarjoile suosikkilisukkeesi kanssa: perun, riisi ja pasta sopivat kaikki hyvin. Lisänä maistuu tomaatti-, sieni- tai bearnaisekastike - päätä itse, minkä tyylisen aterian haluat.
- Ruokavalio: Gluteeniton
4 annosta
- 400 g luutonta broilerinlihaa
- 1 kananmuna
- 3 rkl kermaa
- 1 tl kuivattua rakuunaa
- suolaa ja pippuria
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Leikkaa liha pienemmiksi paloiksi ja pane ne, suola, rakuuna ja hieman vastajauhettua pippuria tehosekoittimeen. Jauha lihaa muutama sekunti kerrallaan.
2. Lisää kananmuna ja kerma ja sekoita tahnaksi. Muotoile vedellä kostutetuin käsin taikinasta pihvejä.
3. Paista pihvejä molemmin puolin voissa, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin ja ovat läpikypsiä. Nosta lämpimille lautasille.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta
-
Taivaallinen omenahillo
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti