Broilerijauhelihapihvit
Broilerista tehty jauheliha on erittäin maukasta. Jauha lisä myllyssä tai tehosekoittimessa. Tarjoile suosikkilisukkeesi kanssa: perun, riisi ja pasta sopivat kaikki hyvin. Lisänä maistuu tomaatti-, sieni- tai bearnaisekastike - päätä itse, minkä tyylisen aterian haluat.
- Ruokavalio: Gluteeniton
4 annosta
- 400 g luutonta broilerinlihaa
- 1 kananmuna
- 3 rkl kermaa
- 1 tl kuivattua rakuunaa
- suolaa ja pippuria
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Leikkaa liha pienemmiksi paloiksi ja pane ne, suola, rakuuna ja hieman vastajauhettua pippuria tehosekoittimeen. Jauha lihaa muutama sekunti kerrallaan.
2. Lisää kananmuna ja kerma ja sekoita tahnaksi. Muotoile vedellä kostutetuin käsin taikinasta pihvejä.
3. Paista pihvejä molemmin puolin voissa, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin ja ovat läpikypsiä. Nosta lämpimille lautasille.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa