Broileri-risi-bisi
Tämä on niitä koko ateria samassa padassa -ruokia, joita on hauska tarjota, varsinkin jos pöydässä on useita ruokailijoita. Voit toki tarjoilla lämpimät ainekset omina ryhminään suurella laakealla vadilla.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 1 sipuli silppuna
- 25 g voita
- 2 tl currya
- suolaa
- 2 dl pitkäjyväistä riisiä
- 4 dl vettä
- 125 g pakasteherneitä
- 1 pieni purkki maissinjyviä
- 1 punainen paprika kuutioina
- 2-3 sellerinvartta
- 1 grillatun broilerin lihat lämmitettyinä
Valmistusohje
1. Kuullota sipuli kiiltäväksi voissa ja sekoita joukkoon curry, paista hetki ja lisää riisi, kääntele, kunnes riisit ovat läpikuultavia. Kaada päälle vesi ja suolaa. Keitä riisi kypsäksi.
2. Kuumenna maissit ja herneet kasarissa vesitilkassa.
3. Kerrostele selleri, riisi, lämmitetyt broilerinpalat, herneet, maissit ja paprikakuutiot korkeaan vuokaan. Tarjoile mielellään lisäksi lämmintä vaaleaa leipää.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka