Blinit ilman olutta

Ainekset

  • 2 dl kermaviiliä
  • 10 g hiivaa
  • 1,5 dl tattarijauhoja
  • 0,5 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl sokeria
  • 1 dl lämmitettyä maitoa
  • 1 tl suolaa
  • 20 g voisulaa
  • 1 munan keltuainen
  • 1 munan valkuainen

Valmistusohje

Lämmitä kermaviili kädenlämpöiseksi, lisää hiiva sokeri ja puolet jauhoista. Anna taikinan kohota.

Vaahdota valkuainen ja lämmitä maito. Lisää loput aineet taikinaan, viimeisenä vaahdotettu valkuainen nostellen.

Paista kirkkaan voin kanssa rapeiksi pikkublineiksi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja