Mainos
Mainos

Ainekset

  • 2 dl kermaviiliä
  • 10 g hiivaa
  • 1,5 dl tattarijauhoja
  • 0,5 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl sokeria
  • 1 dl lämmitettyä maitoa
  • 1 tl suolaa
  • 20 g voisulaa
  • 1 munan keltuainen
  • 1 munan valkuainen

Valmistusohje

Lämmitä kermaviili kädenlämpöiseksi, lisää hiiva sokeri ja puolet jauhoista. Anna taikinan kohota.

Vaahdota valkuainen ja lämmitä maito. Lisää loput aineet taikinaan, viimeisenä vaahdotettu valkuainen nostellen.

Paista kirkkaan voin kanssa rapeiksi pikkublineiksi.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.