Avokadokananpoika

Uunissa kypsennettävä broileri saa paljon makua ja miltei hoitaa itse itsensä.

Neljälle

  • 4-6 broilerin rintaleikettä
  • suolaa ja pippuria
  • vehnäjauhoa
  • 3 salottisipulia
  • ½ dl sherryviinietikkaa
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 100 g voita
  • 1 iso avokado
  • maustekrassia
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Mausta broilerinrinnat suolalla ja pippurilla, kääntele ne sitten jauhossa. Ruskista lihat voissa pannulla noin 10 minuuttia.

2. silppua sipuli ja kuullota se voissa padassa. Siirrä broilerinrinnat pataan, kaada päälle viinietikka ja laita mukaan kuorimattomat valkosipulinkynnet. Peitä pata leivinpaperilla ja paista uunin keskitasolla noin 25 minuuttia.

3. Nosta lihat padasta ja keitä lientä kokoon noin puoleen aiemmasta. Ota pata liedeltä ja sekoita voi joukkoon pieninä nokareina. Peitä broilerinrinnat avokadoviipaleilla, kaada kastike päälle ja sirota pinnalle maustekrassia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja