Avokadokananpoika
Uunissa kypsennettävä broileri saa paljon makua ja miltei hoitaa itse itsensä.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 4-6 broilerin rintaleikettä
- suolaa ja pippuria
- vehnäjauhoa
- 3 salottisipulia
- ½ dl sherryviinietikkaa
- 3 valkosipulinkynttä
- 100 g voita
- 1 iso avokado
- maustekrassia
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Mausta broilerinrinnat suolalla ja pippurilla, kääntele ne sitten jauhossa. Ruskista lihat voissa pannulla noin 10 minuuttia.
2. silppua sipuli ja kuullota se voissa padassa. Siirrä broilerinrinnat pataan, kaada päälle viinietikka ja laita mukaan kuorimattomat valkosipulinkynnet. Peitä pata leivinpaperilla ja paista uunin keskitasolla noin 25 minuuttia.
3. Nosta lihat padasta ja keitä lientä kokoon noin puoleen aiemmasta. Ota pata liedeltä ja sekoita voi joukkoon pieninä nokareina. Peitä broilerinrinnat avokadoviipaleilla, kaada kastike päälle ja sirota pinnalle maustekrassia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa