Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Avokado-suklaakakku

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kevyt, Kasvisruoka

Ainekset

  • 0.5 dl rypsiöljyä
  • 100 g fariinisokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 3 kpl kananmunaa
  • 1 kpl avokadoa
  • 0.5 rkl sitruunatäysmehua
  • 5 rkl St.Dalfour ananas-mangohilloa
  • 1.5 dl Sunnuntai Täysjyvävehnäjauhoja
  • 3 rkl kaakaojauhetta, sokeroimaton
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl ruokasoodaa

Päälle

  • 2 kpl avokadoa
  • 1 rkl sitruunatäysmehua
  • 1.5 dl tomusokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • elintarvikeväriä, vihreä

Valmistusohje

Vatkaa öljy ja sokerit vaahdoksi.

Lisää kananmunat yksitellen voimakkaasti vatkaten.

Soseuta hyvin kypsä avokado, mausta sitruunamehulla.

Lisää avokadosose ja hillo öljy-munaseokseen.

Sekoita kuivat ainekset keskenään, kääntele muuhun taikinaan.

Voitele ja korppujauhota irtopohjainen kakkuvuoka. Kaada taikina vuokaan ja paista uunin alatasolla noin 40 minuuttia. Anna jäähtyä kokonaan.

Päällys:

Soseuta hyvin kypsät avokadot esimerkiksi tehosekoittimessa. Lisää sitruunamehu ja sokerit ja anna käydä tasaiseksi tahnaksi. Lisää muutama tippa vihreää elintarvikeväriä, jos haluat väristä syvemmän. Levitä avokadotahna kakun päälle.

Kakusta riittää 12 annosta. Energiapitoisuus: 239 kcal/annos. Resepti on Keventäjät-palvelun laajasta valikoimasta. Lisää maistuvia ja kevyitä reseptejä sekä tietoa painonhallinnasta löydät osoitteesta <a href="http://keventajat.fi/">keventajat.fi</a>.

Lisää aiheesta:

OmenalimppuAprikoosi-mantelikakkuPorkkanakakkuKeventäjien RunebergintortutKeventäjän sitruuna-juustokakkuGluteeniton omenapiirakka
SuklaakakkuKevytKasvisruokaKrista KupariharjuKeventäjätSyntymäpäivätJuhlatVideoreseptitValmistujaisetLeivontaMakeat leivonnaisetJälkiruoat

Tuoreimmat aiheesta

Suklaakakku
  • 4.4.14:11
    Pääsiäinen

    Mämmimudcake eli mämmimutakakku airfryerissa

  • 15.12.202410:00
    Jälkiruoat

    Lämmin mantelisuklaakakku

  • 12.11.202413:27
    Mokkapalat

    Mokkapalamutakakku

  • 13.09.202411:38
    Huomenta Suomi

    Anun mokkakakku

  • 01.04.202213:34
    Vegaaninen

    Snickerskakku – Satu Koiviston järjettömän hyvä herkku