Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Auralammas

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Valmistusohje

1. Mausta ja ruskista lihat, siirrä pataan. Paista myös sipulilohkot ja siirrä nekin pataan. Kaada päälle lihaliemi, keittele hiljaa 30 minuuttia.

2.Lisää paprikasuikaleet, kypsennä. Murustele homejuusto padan joukkoon vasta juuri ennen tarjoilua. Lisäkkeeksi riisiä.

Lisää aiheesta:

Lammaspaimenen sunnuntaipata

Helppotekoinen lammaspata, jossa on terää. Sinihomejuusto kannattaa ripotella ruokaan vasta juuri ennen tarjoilua parhaan maun takia. Voit käyttää myös gorgonzolaa tai roquefortia.

Uunissa paistettu kyljysrivi piparjuurisoseella
Sitruunahaudutettua porsasta
Perinteinen lammaskaali
Jogurttimarinoitu lammas
Kiinalainen pata sianlihasta
LammastaKananmunatonPääsiäinenPääruoatLiharuoka
  • Ruokavalio: Kananmunaton

Neljälle

  • n. 1 kg lampaan patapaloja
  • 2 sipulia lohkoina
  • 2 dl lihalientä
  • 2 paprikaa suikaleina
  • 75 g sinihomejuustoa (Aura)
  • suolaa ja pippuria
  • voita

Tuoreimmat aiheesta

Lammasta
  • 30.5.14:48
    Lammasvartaat

    Lammaskofta & feta-jogurttikastike

  • 06.04.202014:25
    Pääsiäinen

    Karitsan niska, karitsan ulkofilee, karitsan sisäpaisti – näin valmistat pääsiäislampaan Pekka Terävän ohjeella

  • 20.04.201606:00
    Lammasvartaat

    Josen lammasvarras, jogurttilevite ja bulgurisalaatti

  • 18.04.201614:17
    Kasvisruokavalio

    Josen libanonilaiset mezet

  • 23.03.201608:01
    Pääsiäinen

    Haudutettua lampaan tai karitsan lapaa