Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Appelsiiniwokattua parsaa paahdettujen cashewpähkinöiden ja inkiväärin kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Anna miedolle parsalle nostetta nopeasti ja hienostuneesti aasialaistyylisellä cashewpähkinöiden, inkiväärin ja soijadipin yhdistelmällä.

  • Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka, Kasvisruoka

Neljälle

  • 400 g vihreää parsaa
  • 1 rkl raastettua, tuoretta inkivääriä
  • 1 appelsiinin hienoksi raastettu kuori
  • 1 rkl maapähkinäöljyä
  • 75 g paahdettuja cashewpähkinöitä
  • 1 rkl japanilaista soijaa
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • 2 rkl puristettua appelsiinimehua

Dippi

  • 2 rkl japanilaista soijaa
  • 2 rkl seesamiöljyä

Valmistusohje

1. Puhdista parsat ja leikkaa pois kuiva kantaosa. Halkaise parsat pituussuuntaan. Kuori ja raasta inkivääri. Pese appelsiini, purista mehu ja raasta kuori hienoksi.

2. Kuumenna maapähkinäöljy wokkipannussa. Wokkaa parsoja ja inkivääriä n. 3 minuuttia. Lisää cashewpähkinät, appelsiininkuori, soija ja seesamiöljy, paista vielä 1 minuutti. Lisää appelsiinimehu.

3. Sekoita soija ja seesamiöljy dippikastikkeeksi. Tarjoile parsat sekä dippikastike erillisestä kulhosta.

Lisää aiheesta:

Broccoli-stirfryKanacurrya, parsakaalia ja paksoitaKatkarapuwokki ja nuudeleitaWokkivihanneksetPaistettuja possuribsejä dippikastikkeen keraCashewcurrya ja kookosriisiä
KasviswokkiGluteenitonKasvisruokaAlkuruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kasviswokki
  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Appelsiiniwokattua parsaa paahdettujen cashewpähkinöiden ja inkiväärin kera

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Quinoaa wokattujen thaivihannesten kera

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Itämaiset kasvikset wokissa

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Grillattua halloumijuustoa hunajawokattujen vihannesten kera

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Kasvisnuudeliwokki