Appelsiinihyytelö viinirypäleillä

Miellyttävää ja hyvää.

Neljälle

  • 4 dl puristettua appelsiinimehua
  • 3 kokonaista appelsiinia
  • ½ sitruunan mehu
  • 4 liivatelehteä
  • 1 terttu viinirypäleitä, puolikkaina
  • 2 dl kuohukermaa
  • halutessasi, sokeria

Valmistusohje

1. Leikkaa appelsiininkuoresta muutama todella ohut suikale koristeeksi ennen kuin kuorit appelsiinit ja leikkaat ne kalvottomiksi lohkoiksi.

2. Laita liivatteet kylmään veteen 5 minuutiksi. Poimi ne vedestä ja sulata miedolla lämmöllä, anna jäähtyä.

3. Sekoita appelsiinimehu ja sitruunamehu, lisää halutessasi hieman sokeria. Lisää liivate ja sekoita. Jaa hedelmät kulhoihin, kaada liemi päälle ja anna jähmettyä jääkaapissa.

4. Tarjoile kermavaahtonokareen ja muutaman appelsiininkuorisuikaleen kera.

Parhaat ruokaohjelmat