Mainos

Anopin silli on kokki Hans Välimäen ylistämä silliohje. Nauti uusien perunoiden, voinokareen ja tietysti snapsin kera!

Ainekset

  • 1 Sillikonttorin matjessillifilee
  • 1prk creme fraichea vaahdotettuna
  • 1 punasipuli kuorittuna ja ohuiksi renkaiksi leikattuna
  • Tilliä ja ruohosipulia koristeeksi

Valmistusohje

Anopin silli valmistuu näin:

  1. Leikkaa Sillikonttorin matjessillifilee pieniksi paloiksi. Aseta lautaselle.
  2. Levitä creme fraiche sillipalojen päälle tasaiseksi kerrokseksi, lisää punasipulirenkaat, tilli ja ruohosipuli.
  3. Aseta koko komeus pakastimeen tekeytymään puoleksi tunniksi ja tarjoile sen jälkeen snapsin (Akvavit tai Koskenkorva) sekä keitettyjen uusien perunoiden ja voinokareen kera. Myös kuminajuusto ruotsalaisittain näkkileivän kera on pistämätön yhdistelmä

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja