Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Anopin silli – silliohje, jota Hans Välimäki ylistää

Shutterstock
Julkaistu 11.06.2021 12:40

MTV LIFESTYLE

Anopin silli on kokki Hans Välimäen ylistämä silliohje. Nauti uusien perunoiden, voinokareen ja tietysti snapsin kera!

Ainekset

  • 1 Sillikonttorin matjessillifilee
  • 1prk creme fraichea vaahdotettuna
  • 1 punasipuli kuorittuna ja ohuiksi renkaiksi leikattuna
  • Tilliä ja ruohosipulia koristeeksi

Valmistusohje

Anopin silli valmistuu näin:

  1. Leikkaa Sillikonttorin matjessillifilee pieniksi paloiksi. Aseta lautaselle.
  2. Levitä creme fraiche sillipalojen päälle tasaiseksi kerrokseksi, lisää punasipulirenkaat, tilli ja ruohosipuli.
  3. Aseta koko komeus pakastimeen tekeytymään puoleksi tunniksi ja tarjoile sen jälkeen snapsin (Akvavit tai Koskenkorva) sekä keitettyjen uusien perunoiden ja voinokareen kera. Myös kuminajuusto ruotsalaisittain näkkileivän kera on pistämätön yhdistelmä

Lisää aiheesta:

SillikaviaariGubbröra – sillikaviaari Hans Välimäen ohjeellaMatjessilliä ja mätiäTeresa Välimäen mäti-punasipulivaahtoMatjessilliä ja kuumaa voitaVoisulasilli
MatjessilliHans VälimäkiViiden jälkeenNopeat ja helpotJuhannusAlkuruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Matjessilli
  • 10.12.202410:07
    Jouluruoka

    Sillikaviaari

  • 09.12.202413:05
    Jouluruoka

    Valkosipulisilakat, sinappisilakat ja ranskalainen sinappisilli

  • 19.06.202414:33
    Juhannus

    Bella Tablen smetanasilli

  • 11.06.202112:40
    Hans Välimäki

    Anopin silli – silliohje, jota Hans Välimäki ylistää

  • 11.06.202112:29
    Juhannus

    Gubbröra – sillikaviaari Hans Välimäen ohjeella