Anopin silli – silliohje, jota Hans Välimäki ylistää
Julkaistu
Anopin silli on kokki Hans Välimäen ylistämä silliohje. Nauti uusien perunoiden, voinokareen ja tietysti snapsin kera!
Ainekset
- 1 Sillikonttorin matjessillifilee
- 1prk creme fraichea vaahdotettuna
- 1 punasipuli kuorittuna ja ohuiksi renkaiksi leikattuna
- Tilliä ja ruohosipulia koristeeksi
Valmistusohje
Anopin silli valmistuu näin:
- Leikkaa Sillikonttorin matjessillifilee pieniksi paloiksi. Aseta lautaselle.
- Levitä creme fraiche sillipalojen päälle tasaiseksi kerrokseksi, lisää punasipulirenkaat, tilli ja ruohosipuli.
- Aseta koko komeus pakastimeen tekeytymään puoleksi tunniksi ja tarjoile sen jälkeen snapsin (Akvavit tai Koskenkorva) sekä keitettyjen uusien perunoiden ja voinokareen kera. Myös kuminajuusto ruotsalaisittain näkkileivän kera on pistämätön yhdistelmä
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan