Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Ann-Marin keitto

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Kasvisruoka

Neljälle

  • 2 isoa perunaa
  • 2 porkkanaa
  • 1 pieni purjo
  • 2 rkl voita
  • 1 tl kuivattua timjamia
  • 4 kypsää tomaattia
  • 1 l vettä
  • 1 vihannesliemikuutio
  • 250 g parsakaalin kukintoja
  • 2 dl juustoraastetta
  • 2 tl oreganoa

Valmistusohje

1. Kuori perunat ja porkkanat ja leikkaa ne pienemmiksi paloiksi. Puhdista ja huuhdo purjo, leikkaa paloiksi. Paista purjoa voissa padassa. Mausta timjamilla.

2. Murskaa tomaatit ja kaada ne pataan veden kera, kuumenna kiehuvaksi. Lisää liemikuutio, porkkanat ja perunat. Keitä vihannekset pehmeiksi.

3. Soseuta keitto vähän kerrallaan, kaada takaisin pataan. Hienonna parsakaalikimput ja keitä pehmeäksi keitossa. Sekoita juustoraaste ja oregano ja lisää keittoon. Tarjoile hyvän leivän kera.

Lisää aiheesta:

Peruna-purjokeittoKikhernepaellaIslantilainen lammaskeittoCrème VichyssoiseJuureskeittoSoseutettu alkuruokakeitto leipäkrutonkien kera
KasviskeittoAlkuruoatKeitotKevytKananmunatonKasvisruokaKeventäjät

Tämä on arkisuosikki. Tehosekoitin tai sauvasekoitin on oiva apu tämän sileän, hyvänmakuisen keiton teossa. Ellet halua pelkkää kasvisruokaa, laita lisäksi voileipiä lihaleikkelein.

Pääruoat

Tuoreimmat aiheesta

Kasviskeitto
  • 27.1.10:01
    Huomenta Suomi

    Sauli Kemppaisen purjo-perunakeitto ja kukkakaalikeitto

  • 15.11.202414:05
    Kurpitsakeitto

    Tärkkilän Selman kurpitsakeitto

  • 04.10.202407:44
    Papukeitto

    Meksikolainen papukeitto

  • 03.11.202315:07
    Tomaattikeitto

    Uunissa paahdettu tomaattikeitto

  • 12.10.202309:40
    Juureskeitto

    Paahdettu palsternakkakeitto