Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Anjovistäytteinen pannukakkurulla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Neljälle-viidelle

  • 3 dl vehnäjauhoja
  • ½ tl suolaa
  • 7 dl maitoa
  • 3 kananmunaa

Täyte

  • 2 isoa keltasipulia, hienonnettuina
  • 1 iso rasia anjovisfileitä
  • 1 dl hienonnettua persiljaa
  • 2 dl juustoraastetta
  • voita

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

2. Sekoita jauhot, suola, munat ja maito, vatkaa sileäksi taikinaksi ja anna turvota 10 minuuttia.

3. Laita uunipannuun leivinpaperia, penslaa se voisulalla.

4. Kaada taikina pannuun, paista kypsäksi uunin keskitasolla 20-25 minuuttia.

5. Paista sipuli pehmeäksi voissa. Kääntele mukaan anjovikset liemineen ja kuumenna. Ota liedeltä.

6. Kumoa pannukakku uudelle leivinpaperilla ja vedä pois paistopaperi.

7. Levitä päälle täyte, ripottele päälle persiljaa ja kääri rullalle lyhyestä päästä alkaen.

8. Laita rulla sauma alaspäin uunivadille. Ripottele päälle juustoa. Gratinoi 250-asteisessa uunissa kunnes juusto on sulanut. Viipaloi.

Lisää aiheesta:

AnjoviskääretorttuSipuli-anjovispiirasSipuli- ja anjovistäytteinen rieskaPekoni-purjopiirasEnglantilainen paahtopaistiSieni-pekonipiiras
Suolainen pannukakkuPääruoatKalaruoka

Tästä kaikki pitävät! Valmista rulla hyvissä ajoin etukäteen ennen tarjoilua, sitten vain gratinoit sen nopeasti, viipaloit ja tarjoilet drinkkinaposteltavana, alkuruokana tai illallisena maukkaan oluen kera.

Tuoreimmat aiheesta

Suolainen pannukakku
  • 28.01.202212:57
    Pannukakku

    Pannukakku – paras pannukakkuohje on tässä!

  • 03.09.202108:54
    Pannukakku

    Pinaattipannari – se pinaattilettujen helpompi versio!

  • 25.10.201912:56
    Pannukakku

    Perunapannukakku – Sannan helppo ja gluteeniton pannari

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Kasvispannukakku

  • 18.02.201300:00
    Hedelmät ja marjat

    Omenapannukakku pekonilla