Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Anjovisseosta perunoilla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Jos kaapista löytyy purkki anjovista ja jääkaapista muutama kylmä, keitetty peruna, valmistat niistä helposti maukkaan yöpalan tai maalaismaisen lounaan.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

Neljälle

  • 100 g anjovisfileitä
  • 12-16 pientä keitettyä perunaa
  • 2 pientä viipaloitua punasipulia
  • ½ dl hienonnettua persiljaa
  • halutessasi, chilihiutaleita

Kastike

  • 1 hienonnettu keltasipuli
  • voita
  • 2 dl kuohukermaa
  • anjovislientä
  • valkopippuria

Valmistusohje

1. Valuta anjovikset ja säästä liemi.

2. Paista kastikkeeseen tuleva sipuli voissa. Lisää kerma ja keitä kokoon n. 3 minuuttia. Mausta anjovisliemellä ja valkopippurilla.

3. Paista perunat voinokareessa. Lisää anjovisfileet ja punasipuli, anna kaiken lämmetä. Norota päälle kastiketta, koristele persiljalla. Muutama hyppysellinen chilihiutaleita antaa lisäterävyyttä.

Lisää aiheesta:

Broileripulla-couscousAnjovislaatikko tillilläKevyt janssoninkiusausKevyt anjoviskiusaus á la Sami GaramLampaanpaistiviipaleet tomaatissaPunakaalia possukääryleiden kera
AnjovisKananmunatonGluteenitonPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Anjovis
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Yrttianjovikset

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Paistettua salviaa ja anjovista

  • 18.02.201300:00
    Suolaiset leivonnaiset

    Anjoviskääretorttu

  • 18.02.201300:00
    Suolaiset leivonnaiset

    Sipuli-anjovispiiras

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Anjovispallot