Anjovispasta pinaatin, kerman ja valkosipulin kera

Kerman määrää ajatellen tämä ei ehkä ole kovin terveellistä, mutta erittäin, erittäin hyvää! Jos syöt kasvisruokaa, jätät anjovisfileet väliin.

Neljälle

  • 4 annosta pastaa, mieluiten tuorepastaa
  • 1 l tuoretta pinaattia
  • 1-2 valkosipulinkynttä
  • 2 anjovisfileetä
  • 2 dl kuohukermaa
  • suolaa ja jauhettua mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna kerma kiehuvaksi, muussaa mukaan puristettu valkosipuli ja anjovis. Lisää pinaatti ja keitä pehmeäksi kermassa muutama minuutti. Mausta mustapippurilla ja halutessasi suolalla.

2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois ja kääntele pinaattikerma pastan joukkoon. Tarjoile heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.