Anjovispasta pinaatin, kerman ja valkosipulin kera
Julkaistu
Kerman määrää ajatellen tämä ei ehkä ole kovin terveellistä, mutta erittäin, erittäin hyvää! Jos syöt kasvisruokaa, jätät anjovisfileet väliin.
Neljälle
- 4 annosta pastaa, mieluiten tuorepastaa
- 1 l tuoretta pinaattia
- 1-2 valkosipulinkynttä
- 2 anjovisfileetä
- 2 dl kuohukermaa
- suolaa ja jauhettua mustapippuria
Valmistusohje
1. Kuumenna kerma kiehuvaksi, muussaa mukaan puristettu valkosipuli ja anjovis. Lisää pinaatti ja keitä pehmeäksi kermassa muutama minuutti. Mausta mustapippurilla ja halutessasi suolalla.
2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois ja kääntele pinaattikerma pastan joukkoon. Tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Taivaallinen omenahillo
-
Jäädytetty nutella-juustokakku
-
Anun mokkakakku
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti