Anjovispallot

Pieniä, herkullisia suolapalloja, jotka sopivat cocktailin kera tai voileipäpöytään.

Noin 25 kpl

  • 1 prk anjovisfileitä, n. 125 g
  • 100 g levitettävää maksapasteijaa
  • 3 kovaksi keitettyä kananmunaa, hienonnettuina
  • 3 rkl voita
  • 1 rkl hienonnettua ruohosipulia
  • hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Sekoita voi ja maksapasteija massaksi. Työstä mukaan muusatut anjovikset sekä kylmä munasilppu ja ruohosipuli. Muotoile pieniksi palloiksi, pyörittele ne persiljassa ja laita kylmään jähmettymään.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!