Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Anjovislaatikko tillillä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kaipaatko jotakin pientä suolaista ennen rapujuhlia? Tarjoile anjovislaatikkoa! Maistuu hyvältä näkkileivän ja juuston kera.

Kuudelle-kahdeksalle

  • 500 g perunoita
  • 2 keltasipulia
  • 1 pieni rasia anjovisfileitä

Kastike

  • 3 rkl voita
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • 4 dl kahvikermaa
  • 1 pieni tuubi mätitahnaa
  • jauhettua mustapippuria
  • ½-1 dl hienonnettua tilliä
  • voita vuokaan

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kuori ja kuutioi perunat. Viipaloi sipulit. Lado perunat voideltuun, uuninkestävään vuokaan.

2. Paista voi ja jauhot kastikkeeseen, lisää kerma ja anna poreilla 10 minuuttia. Lisää mätitahna, mausta pippurilla ja sekoita mukaan tilli.

3. Kaada kastike perunoiden päälle, asettele anjovikset ja sipuli päällimmäiseksi. Paista uunissa n. 30 minuuttia kunnes perunat ovat pehmenneet.

Lisää aiheesta:

GraavilohilaatikkoKevyt janssoninkiusausSilakkalaatikkoMuna-anjovislaatikkoTorpan kiusausJuuresgratiini pekonilla
SillilaatikkoLisäkeruoatAlkuruoatPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Sillilaatikko
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Suolainen laatikko

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Anjovislaatikko tillillä

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Muna-anjovislaatikko

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Silli-munalaatikko

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Venäläinen sillilaatikko