Anjovikset yrttikastikkeessa

Anjovis ja yrttikastike on maukas lisuke mehukkaalle, tummalle leivälle tai vastakeitetyille uusille perunoille.

1 satsiin

  • 1 rasia anjovisfileitä, n. 125 g
  • 2 dl kermaviiliä
  • 3 rkl tilliä, hienonnettuna
  • 3 rkl persiljaa, hienonnettuna
  • 3 rkl ruohosipulia, hienonnettuna

Valmistusohje

1. Sekoita kermaviili ja yrtit huolellisesti, kaada tarjoilukulhoon.

2. Kääri anjovisfileet rullalle ja pistele ne kastikkeeseen.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.