Anjovikset yrttikastikkeessa
Julkaistu
Anjovis ja yrttikastike on maukas lisuke mehukkaalle, tummalle leivälle tai vastakeitetyille uusille perunoille.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
1 satsiin
- 1 rasia anjovisfileitä, n. 125 g
- 2 dl kermaviiliä
- 3 rkl tilliä, hienonnettuna
- 3 rkl persiljaa, hienonnettuna
- 3 rkl ruohosipulia, hienonnettuna
Valmistusohje
1. Sekoita kermaviili ja yrtit huolellisesti, kaada tarjoilukulhoon.
2. Kääri anjovisfileet rullalle ja pistele ne kastikkeeseen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta