Anjovikset yrttikastikkeessa

Anjovis ja yrttikastike on maukas lisuke mehukkaalle, tummalle leivälle tai vastakeitetyille uusille perunoille.

1 satsiin

  • 1 rasia anjovisfileitä, n. 125 g
  • 2 dl kermaviiliä
  • 3 rkl tilliä, hienonnettuna
  • 3 rkl persiljaa, hienonnettuna
  • 3 rkl ruohosipulia, hienonnettuna

Valmistusohje

1. Sekoita kermaviili ja yrtit huolellisesti, kaada tarjoilukulhoon.

2. Kääri anjovisfileet rullalle ja pistele ne kastikkeeseen.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!