Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Anjoviksenmakuiset lihakääryleet

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Entiset kotiruoat ovat vaihtuneet nykyajan juhlaruoaksi, niin tämäkin.

  • Ruokavalio: Kananmunaton

Neljälle

  • 8 viipaletta lehtipihviä
  • 2 suolakurkkua suikaleina
  • 1 sipuli silppuna
  • 3 anjovisfileetä liemineen
  • 2 dl lihalientä
  • 1 dl kermaa
  • 2 rkl vehnäjauhoa
  • 4 valkopippuria
  • 4 maustepippuria
  • 2 laakerinlehteä
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Painele lihaa kevyesti litteämmäksi. Mausta pippurilla ja hivenellä suolaa. Aseta suikale suolakurkkua lihalle ja kääri rullalle ja kiinnitä cocktailtikulla.

2. Kuullota sipulisilppua kevyesti voissa ja siirrä pataan. Ruskista sen jälkeen lihakääryleet pannulla hyvin ja siirrä pataan. Ripota päälle jauho ja kaada lihaliemi joukkoon. Soseuta anjovisfileet haarukalla ja lisää sekin pataan sekä hiukan lientä anjovispurkista. Anna padan porista kannella peitettynä noin 35 minuuttia.

3. Lisää pataan kerma, pippurit ja laakerinlehti ja keitä vielä, kunnes liha tuntuu murealta. Tarkista maut ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria. Tarjoile keitettyjenperunoiden kanssa.

Lisää aiheesta:

Merimiespihvit naudan sisäpaististaPossunfileetä ja pikkusipuleita padassaSuikalepihvit kantarellien keraVanhanajan linnapaistiHäränlihakääryleetSuikaloitu lehtipihvi sinappikastikkeessa
LihakääryleetLiharuokaKananmunatonPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Lihakääryleet
  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Omenalla ja luumuilla täytetyt lihakääryleet

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Anjoviksenmakuiset lihakääryleet

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Aprikoosi-vuohenjuusto-jauhelihakääryleet

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Sienitäytteiset lihakääryleet

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Sienitäytteiset lihakääröt