Ananaskinkku

Tavallisen paistin sijaan.

Kuudelle-kahdeksalle

  • 2 suurta viipaletta tuoretta kinkkupaistia (kokolihaa), noin 2 ½ cm paksuja
  • suolaa ja mustapippuria
  • paprikajauhetta
  • 1 prk ananasmurskaa, noin 375 g
  • 3-4 rkl vaaleaa dijonsinappia

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Mausta lihaviipaleet joka puolelta suolalla, pippurilla ja paprikalla. Laita toinen viipaleista tilavaan uunivuokaan tai uunipannulle, levitä päälle sinappia.

2. Valuta ananasmurska, säästä liemi. Levitä ananas kinkkuviipaleelle. Levitä sinappia myös toiselle viipaleelle ja laita se vuokaan ananaksen päälle.

3. Paista uunin keskitasolla ja lisää ananasmehua välillä. Paista uunissa 1 ½ -1 ¾ tuntia.

Parhaat ruokaohjelmat