Ananaskinkku
Julkaistu
Tavallisen paistin sijaan.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Kuudelle-kahdeksalle
- 2 suurta viipaletta tuoretta kinkkupaistia (kokolihaa), noin 2 ½ cm paksuja
- suolaa ja mustapippuria
- paprikajauhetta
- 1 prk ananasmurskaa, noin 375 g
- 3-4 rkl vaaleaa dijonsinappia
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Mausta lihaviipaleet joka puolelta suolalla, pippurilla ja paprikalla. Laita toinen viipaleista tilavaan uunivuokaan tai uunipannulle, levitä päälle sinappia.
2. Valuta ananasmurska, säästä liemi. Levitä ananas kinkkuviipaleelle. Levitä sinappia myös toiselle viipaleelle ja laita se vuokaan ananaksen päälle.
3. Paista uunin keskitasolla ja lisää ananasmehua välillä. Paista uunissa 1 ½ -1 ¾ tuntia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan