Ananaskinkku
Julkaistu
Tavallisen paistin sijaan.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Kuudelle-kahdeksalle
- 2 suurta viipaletta tuoretta kinkkupaistia (kokolihaa), noin 2 ½ cm paksuja
- suolaa ja mustapippuria
- paprikajauhetta
- 1 prk ananasmurskaa, noin 375 g
- 3-4 rkl vaaleaa dijonsinappia
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Mausta lihaviipaleet joka puolelta suolalla, pippurilla ja paprikalla. Laita toinen viipaleista tilavaan uunivuokaan tai uunipannulle, levitä päälle sinappia.
2. Valuta ananasmurska, säästä liemi. Levitä ananas kinkkuviipaleelle. Levitä sinappia myös toiselle viipaleelle ja laita se vuokaan ananaksen päälle.
3. Paista uunin keskitasolla ja lisää ananasmehua välillä. Paista uunissa 1 ½ -1 ¾ tuntia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Omena-kaurapaistos ja vaniljakastike
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta