Ananasjälkiruoka jäätelöllä
Tämä on täydellinen jälkiruoka, kun haluat jotakin oikein maukasta ja helppoa. Koverra ananas, täytä se jäätelöllä ja suklaalla, ja voilà, valmista!
- Ruokavalio: Gluteeniton
Kahdelle
- 1 ananas
- 4 rkl puolikuivaa valkoviiniä
- vaniljajäätelöä
- tummaa suklaata, raastettuna
Valmistusohje
1. Jaa ananas puolikkaiksi.
2. Irrota hedelmäliha ja poista kova keskiosa. Paloittele hedelmäliha. Laita palat takaisin puolikkaisiin, lusikoi päälle viini.
3. Laita päälle jäätelöä, viimeistele suklaalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan