Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Alkuruokavoileipä lohen, katkarapujen ja mädin kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä elegantti alkuruoka yhdistää kaikkea hyvää merestä; lohta, katkarapuja ja mätiä. Tarjoile päivällisen alkajaisiksi.

Neljälle

  • 4 viipaletta vaaleaa leipää
  • 12 katkarapua
  • 2 viipaletta kylmäsavulohta
  • 1 kovaksi keitetty kananmuna
  • 50 g muikunmätiä
  • pöytämargariinia
  • 4 salaatinlehteä
  • 4 sitruunalohkoa
  • 2 kirsikkatomaattia
  • muutama tillinoksa
  • muutama ruohosipulinvarsi
  • 4 rkl majoneesia

Valmistusohje

1. Kuori katkaravut ja kananmuna. Leikkaa lohiviipaleet kahtia pituussuuntaan. Lohko sitruuna. Lohko kananmuna neljään osaan. Halkaise kirsikkatomaatit. Voitele leipäviipaleet ja leikkaa leivistä reunat pois.

2. Asettele täytteet kauniisti leipien päälle. Aseta salaatinlehti ja munalohko jokaisen leipäviipaleen päälle ja lusikoi päälle mätiä. Asettele katkaravut munalohkojen päälle. Kiedo lohiviipaleet ruusukkeiksi ja aseta leiville.

3. Koristele sitruunalla, kirsikkatomaatilla, tillillä ja ruohosipulilla. Pursota päälle majoneesia. Tarjoile heti.

Lisää aiheesta:

Katkarapu-muna-mäti-toastGrillattu kerrosleipä rapupuikkotäytteelläToast Skagen ravuilla ja sitruunapippurillaUudenvuodenleipäAlkupalasandwich lohiruusukkeiden keraRuisleipää savusilakkatahnapäällyksellä
KatkarapuleipäAlkuruoatVälipalatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Katkarapuleipä
  • 28.08.202210:00
    Toast

    Toast skagen – Harri Syrjäsen helppo resepti

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Rapuleipä

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Gluteeniton toast skagen katkarapuleipä

  • 18.02.201300:00
    Nopeat ja helpot

    Katkaravut erilaisessa seurassa

  • 18.02.201300:00
    Makuja

    Katkarapuleipä skagen