Ahventa ja perunasalaatti

ÄLÄ KÄYTÄ! DK03-Ruoka04-Ahven

Huomenta Suomen Duunikunto-ohjelmasarjan reseptillä valmistuu nopea ja herkullinen ruoka, joka sisältää runsaasti omega3-rasvahappoja. Maistuvaa ja terveellistä!

2 annosta

  • 400 g ahvenfileitä
  • 120 g keitettyä perunaa
  • 1 rkl kapriksia
  • 1 nippu tilliä
  • 200 g kantarelleja
  • ½ nippu kevätsipulia
  • ripaus oliiviöljyä
  • suolaa ja valkopippuria myllystä

Valmistusohje

Kuori ja pilko perunat sekä kevätsipulit.

Paista ahvenfileet kuumalla pannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lisää samalle pannulle pilkotut perunat, kevätsipulit ja kantarellit.

Revi joukkoon tillinoksia ja paista lämmin salaatti nopeasti pannulla.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lisää joukkoon kaprikset ja kokoa annos.


Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.