Ahventa ja perunasalaatti
Julkaistu
Huomenta Suomen Duunikunto-ohjelmasarjan reseptillä valmistuu nopea ja herkullinen ruoka, joka sisältää runsaasti omega3-rasvahappoja. Maistuvaa ja terveellistä!
2 annosta
- 400 g ahvenfileitä
- 120 g keitettyä perunaa
- 1 rkl kapriksia
- 1 nippu tilliä
- 200 g kantarelleja
- ½ nippu kevätsipulia
- ripaus oliiviöljyä
- suolaa ja valkopippuria myllystä
Valmistusohje
Kuori ja pilko perunat sekä kevätsipulit.
Paista ahvenfileet kuumalla pannulla oliiviöljyssä.
Mausta suolalla ja valkopippurilla.
Lisää samalle pannulle pilkotut perunat, kevätsipulit ja kantarellit.
Revi joukkoon tillinoksia ja paista lämmin salaatti nopeasti pannulla.
Mausta suolalla ja valkopippurilla.
Lisää joukkoon kaprikset ja kokoa annos.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti