Ahventa ja perunasalaatti
Huomenta Suomen Duunikunto-ohjelmasarjan reseptillä valmistuu nopea ja herkullinen ruoka, joka sisältää runsaasti omega3-rasvahappoja. Maistuvaa ja terveellistä!
2 annosta
- 400 g ahvenfileitä
- 120 g keitettyä perunaa
- 1 rkl kapriksia
- 1 nippu tilliä
- 200 g kantarelleja
- ½ nippu kevätsipulia
- ripaus oliiviöljyä
- suolaa ja valkopippuria myllystä
Valmistusohje
Kuori ja pilko perunat sekä kevätsipulit.
Paista ahvenfileet kuumalla pannulla oliiviöljyssä.
Mausta suolalla ja valkopippurilla.
Lisää samalle pannulle pilkotut perunat, kevätsipulit ja kantarellit.
Revi joukkoon tillinoksia ja paista lämmin salaatti nopeasti pannulla.
Mausta suolalla ja valkopippurilla.
Lisää joukkoon kaprikset ja kokoa annos.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta