Aasialainen kaalisalaatti ja uppopaistettua ruusukaalia

Strömsöstäkin tunnetun keittiömestari, tv-kokki ja kirjailija Paul Svenssonin ja Novellen hyvän mielen brunssin reseptejä!

Ainekset

  • 1 suippokaali
  • 1 punainen chili
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 ½ dl kalakastiketta
  • 2 dl lämmintä vettä
  • 1 rkl sokeria
  • 1 dl riisiviinietikkaa
  • 1 limetti
  • 30 g korianteria
  • öljyä
  • suolaa
  • pippuria

Valmistusohje

Suikaloi kaali ja pane se kulhoon. Raasta valkosipuli ja lisää se kaalin joukkoon.

Sekoita kalakastike, vesi, sokeri, riisiviinietikka sekä limetin mehu ja kuori ja lisää ne kaalin joukkoon. Marinoi yön yli.

Valuta kaali ja lisää hienoksi silputtua korianteria ja chiliä. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna öljy 180 asteiseksi ja paista ruusukaaleja, kunnes ne ovat kullanruskeita. Nosta paperin päälle ja mausta suolalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja