Aasialainen kaalisalaatti ja uppopaistettua ruusukaalia
Strömsöstäkin tunnetun keittiömestari, tv-kokki ja kirjailija Paul Svenssonin ja Novellen hyvän mielen brunssin reseptejä!
Ainekset
- 1 suippokaali
- 1 punainen chili
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 ½ dl kalakastiketta
- 2 dl lämmintä vettä
- 1 rkl sokeria
- 1 dl riisiviinietikkaa
- 1 limetti
- 30 g korianteria
- öljyä
- suolaa
- pippuria
Valmistusohje
Suikaloi kaali ja pane se kulhoon. Raasta valkosipuli ja lisää se kaalin joukkoon.
Sekoita kalakastike, vesi, sokeri, riisiviinietikka sekä limetin mehu ja kuori ja lisää ne kaalin joukkoon. Marinoi yön yli.
Valuta kaali ja lisää hienoksi silputtua korianteria ja chiliä. Mausta suolalla ja pippurilla.
Kuumenna öljy 180 asteiseksi ja paista ruusukaaleja, kunnes ne ovat kullanruskeita. Nosta paperin päälle ja mausta suolalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka