Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Aasialainen kaalisalaatti ja uppopaistettua ruusukaalia

Julkaistu 10.04.2014 09:01

Strömsöstäkin tunnetun keittiömestari, tv-kokki ja kirjailija Paul Svenssonin ja Novellen hyvän mielen brunssin reseptejä!

Ainekset

  • 1 suippokaali
  • 1 punainen chili
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 ½ dl kalakastiketta
  • 2 dl lämmintä vettä
  • 1 rkl sokeria
  • 1 dl riisiviinietikkaa
  • 1 limetti
  • 30 g korianteria
  • öljyä
  • suolaa
  • pippuria

Valmistusohje

Suikaloi kaali ja pane se kulhoon. Raasta valkosipuli ja lisää se kaalin joukkoon.

Sekoita kalakastike, vesi, sokeri, riisiviinietikka sekä limetin mehu ja kuori ja lisää ne kaalin joukkoon. Marinoi yön yli.

Valuta kaali ja lisää hienoksi silputtua korianteria ja chiliä. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna öljy 180 asteiseksi ja paista ruusukaaleja, kunnes ne ovat kullanruskeita. Nosta paperin päälle ja mausta suolalla.

Lisää aiheesta:

MasterChef: Sieniperunarieska – punainen joukkueLinssisalaattiPunakaali omenallaPastaa villisikakastikkeessaAito caesarsalaattiMakkaraa kaalissa
KaalisalaattiAlkuruoatSalaatit

Tuoreimmat aiheesta

Kaalisalaatti
  • 23.10.202413:10
    Nopeat ja helpot

    Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit

  • 07.05.202111:34
    Grillaus

    Coleslaw ilman majoneesia – Kari Aihisen raikas fenkolislaw

  • 08.06.201807:20
    Pitaleivät

    Grillatut nyhtökaurapihvit pitataskussa, kaali-omenasalaattia ja sweet chili- majoneesi

  • 30.12.201514:51
    Päivän resepti

    Juustoinen vehnä-punakaalisalaatti

  • 10.04.201409:01
    Alkuruoat

    Aasialainen kaalisalaatti ja uppopaistettua ruusukaalia