Aasialainen kaalisalaatti ja uppopaistettua ruusukaalia
Strömsöstäkin tunnetun keittiömestari, tv-kokki ja kirjailija Paul Svenssonin ja Novellen hyvän mielen brunssin reseptejä!
Ainekset
- 1 suippokaali
- 1 punainen chili
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 ½ dl kalakastiketta
- 2 dl lämmintä vettä
- 1 rkl sokeria
- 1 dl riisiviinietikkaa
- 1 limetti
- 30 g korianteria
- öljyä
- suolaa
- pippuria
Valmistusohje
Suikaloi kaali ja pane se kulhoon. Raasta valkosipuli ja lisää se kaalin joukkoon.
Sekoita kalakastike, vesi, sokeri, riisiviinietikka sekä limetin mehu ja kuori ja lisää ne kaalin joukkoon. Marinoi yön yli.
Valuta kaali ja lisää hienoksi silputtua korianteria ja chiliä. Mausta suolalla ja pippurilla.
Kuumenna öljy 180 asteiseksi ja paista ruusukaaleja, kunnes ne ovat kullanruskeita. Nosta paperin päälle ja mausta suolalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Mokkapalat
-
Anun mokkakakku
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Taivaallinen omenahillo
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalat – Nannan täydellinen ohje, jolla saat uskomattoman mehevän lopputuloksen
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki