Maistuisiko sinulle vegepihvi, joka sisältää 30 prosenttia lihaa? Yrittäjä-sivustolla kerrotaan suomalaisen palvaamon tuotteesta, joka ei hyvästä maustaan huolimatta kelvannut kuluttajille.
Yrittäjät-sivuston haastattelussa Kivikylän Kotipalvaamon perustaja ja toimitusjohtaja Jari Laihonen kertoo yrityksen kokeilusta, joka ei mennyt aivan nappiin. Kivikylässä suunniteltiin nimittäin vegepihvi, jossa sisälsi vain 30 prosenttia lihaa. Loput pihvistä oli kasvista.
– Se oli maukas tuote, mutta ei kelvannut kuluttajille. Myymälässämme ja tuossa alakerran lounasravintolassa sitä maistatettiin ihmisille ja kaikki kehuivat makua. Silti tuotepakkaukset jäivät kaupassa hyllyyn. Usko tuotteeseen loppui meilläkin nopeasti, Laihonen kertoo Yrittäjä-sivustolla.
Kokemus opetti yritykselle sen, ettei vastaavien tuotteiden aika ole vielä. Erityisesti Laihosen mieltä kirpaisi omien tuotteiden näkeminen alelaarissa.
