Mainos
Mainos

Yllättävä raaka-aine tekee pannukakusta täydellisen rapeaa ja pehmeää – tätä on kokeiltava!

Jos haluat hyvästä pannukakusta entistäkin parempaa, testaa tätä hittireseptiä.

Perinteinen pannukakku on yksi parhaista ja yksinkertaisimmista herkuista, mitä kotiuunissa voi valmistaa. Pannukakku maistuu sellaisenaan tai hillon ja kermavaahdon kera.

Maailman parasta pannukakkua puolestaan saat, kun lisäät pannariin yhden yllättävän raaka-aineen. 

Riisimuroilla täydellinen pannari

Oletko ikinä kokeillut lisätä pannukakun päälle riisimuroja? Idea saattaa kuulostaa erikoiselta, mutta murot tuovat pannukakun pintaan täydellisen rapeuden.

Jos siis haluat pannukakusta astetta parempaa, ripottele pinnalle riisimuroja, ennen kuin laitat sen uuniin. Murot sulavat sokerisen rapeaksi pinnaksi pannukakun pinnalle. 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja