Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Yllättävä raaka-aine tekee pannukakusta täydellisen rapeaa ja pehmeää – tätä on kokeiltava!

Testaa maailman parasta pannaria!
Testaa maailman parasta pannaria!
Julkaistu 04.01.2020 14:03

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Jos haluat hyvästä pannukakusta entistäkin parempaa, testaa tätä hittireseptiä.

Perinteinen pannukakku on yksi parhaista ja yksinkertaisimmista herkuista, mitä kotiuunissa voi valmistaa. Pannukakku maistuu sellaisenaan tai hillon ja kermavaahdon kera.

Maailman parasta pannukakkua puolestaan saat, kun lisäät pannariin yhden yllättävän raaka-aineen. 

Riisimuroilla täydellinen pannari

Oletko ikinä kokeillut lisätä pannukakun päälle riisimuroja? Idea saattaa kuulostaa erikoiselta, mutta murot tuovat pannukakun pintaan täydellisen rapeuden.

Jos siis haluat pannukakusta astetta parempaa, ripottele pinnalle riisimuroja, ennen kuin laitat sen uuniin. Murot sulavat sokerisen rapeaksi pinnaksi pannukakun pinnalle. 

Testaa hittiresepti: Riisimuropannukakku eli maailman paras pannukakku

Lisää aiheesta:

Teetkö pannukakun näin? Maailman parhaan pannarin ohje
"Maailman paras pannukakku on tässä!" – nyt leivotaan todellinen klassikko
Parasta pannukakkua ikinä! Testaa hittiohjeet – "Jos haluaa joskus oikaista..."
Nerokas tapa valmistaa paras pannukakku: "Oletko tullut ajatelleeksi?"
Kati vinkkaa lyömättömän ohjeen: "Maailman paras pannukakku on tässä!"
Nyt on taivaallista! Yhdistimme maailman parhaan pannukakun ja syksyn hittiherkun – lopputulos saa huokaamaan onnesta
RuokaLeivontaMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka
  • 10:54
    Konkurssi

    Legendaarinen leipomo: Konkurssihakemus!

  • Eilen22:48
    Ilmastonmuutos

    Tällaista ruokastrategiaa Suomeen suunnitellaan vuoteen 2040 asti: MTK ärähti heti

  • Eilen16:43
    Jouluruoka

    Joulukinkku voi epäonnistua jo ennen uunia – ethän tee näin?

  • Eilen09:01
    Lapset

    Kielletäänkö "väärä ruoka" kouluista? Asiantuntijalta tärkeä huomio kansalaisaloitteesta

  • Eilen06:46
    Terveys ja hyvinvointi

    Onko ultraprosessoitu ruoka epäterveellistä? Tätä et ehkä ole tullut ajatelleeksi