Yllättävä raaka-aine tekee pannukakusta täydellisen rapeaa ja pehmeää – tätä on kokeiltava!
Jos haluat hyvästä pannukakusta entistäkin parempaa, testaa tätä hittireseptiä.
Perinteinen pannukakku on yksi parhaista ja yksinkertaisimmista herkuista, mitä kotiuunissa voi valmistaa. Pannukakku maistuu sellaisenaan tai hillon ja kermavaahdon kera.
Maailman parasta pannukakkua puolestaan saat, kun lisäät pannariin yhden yllättävän raaka-aineen.
Riisimuroilla täydellinen pannari
Oletko ikinä kokeillut lisätä pannukakun päälle riisimuroja? Idea saattaa kuulostaa erikoiselta, mutta murot tuovat pannukakun pintaan täydellisen rapeuden.
Jos siis haluat pannukakusta astetta parempaa, ripottele pinnalle riisimuroja, ennen kuin laitat sen uuniin. Murot sulavat sokerisen rapeaksi pinnaksi pannukakun pinnalle.
Testaa hittiresepti: Riisimuropannukakku eli maailman paras pannukakku
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa