Riisimuro-pannukakku eli maailman paras pannukakku
Tässä reseptissä perinteinen pannukakku saa täydellistä rapeutta ja makua riisimuroista. Kokeile ja ihastu!
Ainekset
- 1 l maitoa
- 3 kananmunaa
- 1,5 dl sokeria
- 1 tl suolaa
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl vaniljasokeria
- 1-1,5 tl jauhettua kardemummaa
- 5 dl jauhoja
- 125 g sulatettua voita tai margariinia
- riisimuroja pinnalle
Valmistusohje
1. Sekoita munat ja sokeri maitoon vispilällä.
2. Yhdistä jauhot, suola, leivinjauhe, kardemumma ja vaniljasokeri. Lisää jauhoseos sitten pikku hiljaa maitoon.
3. Lisää lopuksi rasva.
4. Kaada seos leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Ripottele päälle riisimuroja.
5. Paista pannukakkua 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Tarjoile hillon ja kermavaahdon kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan