Yksi tuote, joka saa suomalaiset harhailemaan ruokakaupassa – Me Naiset: Tämän nyrkkisäännön avulla löydät sen joka kerta

tuorehiiva hiiva
Shutterstock

Hiiva kuuluu niiden tuotteiden joukkoon, joka on suomalaisilta useimmiten hukassa ruokakaupassa, Me Naiset -sivustolla kerrotaan.

Jos olet joskus etsinyt kauppareissullasi hiivaa tovin jos toisenkin, et ole yksin. Hiiva kuuluu nimittäin niiden tuotteiden joukkoon, joka on suomalaisilta useimmiten hukassa, Me Naiset -sivustolla kerrotaan. 

Hiivan löytämiseen on kuitenkin niksinsä.

Tuorehiiva löytyy ruokakermojen vierestä

Vantaan Tammiston K-Citymarketin kauppias Pekka Lintumäki paljastaa Me Naisille, mihin tämä pieni tuote usemmiten sijoitellaan. 

Tiesitkö? Tuorehiivan kääre on vahattua paperia, joka mahdollistaa hiivasta säilytyksen aikana haihtuvan veden poistumisen. 

– Maustehyllystä tai leivontatarvikkeista löytyy kuivahiivat. Maitohyllyssä, siellä, missä on ruokakermat ja muut ruuanlaittovalmisteet, on tuorehiiva, Lintumäki kertoo.

Ensi kerralla tuorehiivaa etsiessä kannattaa siis suunnata kermahyllylle.

Monissa kaupoissa tuorehiivan löytymistä on pyritty helpottamaan tästä löytyy hiiva -lapulla.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!