Voiko olla helpompaa? Törkeän hyvä lohitahna valmistuu supernopeasti, ja voit syödä sen vaikka joulutorttujen päällä
Lämminsavulohesta nopeasti valmistuva lohitahna ihastuttaa joulunajan pikkupurtavien lisukkeena.
Monikäyttöinen lohitahna valmistuu käden käänteessä lämminsavulohesta, tuorejuustosta ja muutamasta muusta raaka-aineesta.
Lohitahna sopii niin arkeen kuin juhlaankin: paista uunissa joulutorttuja ilman täytettä ja tarjoile suolaisena herkkupalana lohitahnan ja mädin kanssa. Vaihtoehtoisesti voit päällystää lohitahnalla vaikka saaristolaisleivän tai ruisnapin.
Lohitahna sopii mainiosti myös pastakastikkeeksi: keitä vain sopiva määrä spagettia ja heitä sekaan lämminsavulohesta valmistettua kermaista tahnaa. Helppoa ja hyvää!
Testaa helppo ja herkullinen lisuke: Lohitahna – superhelppo lisuke lämminsavulohesta
***
Testaa myös pikagraavattu lohi:
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka