Voiko olla helpompaa? Törkeän hyvä lohitahna valmistuu supernopeasti, ja voit syödä sen vaikka joulutorttujen päällä
Lämminsavulohesta nopeasti valmistuva lohitahna ihastuttaa joulunajan pikkupurtavien lisukkeena.
Monikäyttöinen lohitahna valmistuu käden käänteessä lämminsavulohesta, tuorejuustosta ja muutamasta muusta raaka-aineesta.
Lohitahna sopii niin arkeen kuin juhlaankin: paista uunissa joulutorttuja ilman täytettä ja tarjoile suolaisena herkkupalana lohitahnan ja mädin kanssa. Vaihtoehtoisesti voit päällystää lohitahnalla vaikka saaristolaisleivän tai ruisnapin.
Lohitahna sopii mainiosti myös pastakastikkeeksi: keitä vain sopiva määrä spagettia ja heitä sekaan lämminsavulohesta valmistettua kermaista tahnaa. Helppoa ja hyvää!
Testaa helppo ja herkullinen lisuke: Lohitahna – superhelppo lisuke lämminsavulohesta
***
Testaa myös pikagraavattu lohi:
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Harri Syrjäsen vodkapasta