Voiko olla helpompaa? Törkeän hyvä lohitahna valmistuu supernopeasti, ja voit syödä sen vaikka joulutorttujen päällä

lohitahna
Valmista iso satsi lohitahnaa ja herkuttele vaikka joulutorttujen tai saaristolaisleivän päällä. MTV

Lämminsavulohesta nopeasti valmistuva lohitahna ihastuttaa joulunajan pikkupurtavien lisukkeena.

Monikäyttöinen lohitahna valmistuu käden käänteessä lämminsavulohesta, tuorejuustosta ja muutamasta muusta raaka-aineesta.

Lohitahna sopii niin arkeen kuin juhlaankin: paista uunissa joulutorttuja ilman täytettä ja tarjoile suolaisena herkkupalana lohitahnan ja mädin kanssa. Vaihtoehtoisesti voit päällystää lohitahnalla vaikka saaristolaisleivän tai ruisnapin.

Lohitahna sopii mainiosti myös pastakastikkeeksi: keitä vain sopiva määrä spagettia ja heitä sekaan lämminsavulohesta valmistettua kermaista tahnaa. Helppoa ja hyvää!

Testaa helppo ja herkullinen lisuke: Lohitahna – superhelppo lisuke lämminsavulohesta

***

Testaa myös pikagraavattu lohi:

Marcos: Pikagraavattu lohi ja naposteltavat itsenäisyyspäivän valvojaisiin 7:56


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.