Voiko lohta valmistaa kahvinkeittimessä? Niksi testissä MTV:n kauhujen keittiössä: "Haisee kissanruoalta"

Lohta kahvinkeittimessä kauhujen keittiön tapaan: ”Haisee kissanruualta” 4:14 Lohta kahvinkeittimessä kauhujen keittiön tapaan: ”Haisee kissanruualta”

MTV:n kauhujen keittiössä testattiin, voiko lohta valmistaa perinteisessä kahvinkeittimessä.

Katso yllä olevalta videolta, kuinka Fannin ja Juhon yritys valmistaa lohta vanhassa kahvinkeittimessä onnistuu.

Kauhujen keittiössä testataan internetin syövereistä löytyviä hullulta tuntuvia kikkoja ja reseptejä. Hulluudessa voi nimittäin piillä totuuden siemen ja joskus pöljältäkin tuntuva idea voi käytännössä toimia uudella, ilahduttavalla tavalla.

Kauhujen keittiön tavoitteena on, että mitään ei tarvitse heittää roskiin ja kaikki tarvittava on joko kierrätettyä, uusiokäytettyä, jatkossa myös käypää tavaraa. Raaka-aineet kauhujen keittiössä syödään ja tuotteet ovat ruokakaupan punalapputuotteita hävikin minimoimiseksi.

Tällä kertaa testattiin, voiko lohta valmistaa kahvinkeittimessä!

Kypsyikö lohi? Mihin voikimpale kuuluu ja haisiko Pöllölaakson käytävillä lohi koko loppuviikon? Se kaikki selviää yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.